Introductie van Adarsa – Body Healing & Mental Coaching

Graag wil ik je introduceren in mijn praktijk en werkwijze. Maar allereerst wil ik je vertellen wie ik ben en waar ik voor sta.

Sylvie Buring - Adarsa - Body Healing & Mental Coaching

Mijn naam is Sylvie Buring.

Na een aantal jaren in de verpleging te hebben gewerkt, ben ik mijn eigen praktijk gaan uitoefenen op paramedisch gebied (Chiropedie, Podologie en Voetreflexologie). Door een grote verandering in mijn leven ben ik een nieuwe weg ingeslagen en mij meer gaan verdiepen en toeleggen op het innerlijke van de mens. Door het volgen van verschillende opleidingen, waaronder NLP en REIKI I, II en III (Master) en specifieke workshops, kon ik mijn praktijk verder uitbouwen en mijzelf breder inzetten als therapeut en coach. Dit resulteerde in het geven van holistische behandelingen en trainingen in een heringerichte praktijk, onder de naam ‘Adarsa’.

Wat is Adarsa en waar sta ik voor.

De naam Adarsa komt voort uit het Sanskriet en betekent letterlijk ‘spiegel’ ofwel ‘weerspiegeling’.

In de praktijk van Adarsa worden een aantal therapeutische behandelingen uitgevoerd, zoals Reiki, Voetreflexologie, EFT en Touch for Health aangevuld met Coaching. (Zie voor een beschrijving van de behandelingen de verschillende tabbladen).

De conditie van het lichaam (de spiegel) is nauw verbonden met geestelijke gemoedstoestand van de persoon. Het is van belang dat alle drie de pijlers, Fysiek – Mentaal – Chemie, in balans zijn. Mijn toegepaste behandelingen hebben ieder een specifieke eigenschap en kunnen, afhankelijk van de klachten, zowel afzonderlijk of in combinatie worden uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk deze balans sneller te bereiken.

Tevens is de kracht van mijn werkwijze dat ik lichaamswerk kan combineren met het coachen. Waardoor ook op mentaal/geestelijk gebied meer betekenis kan worden gegeven aan de behandelingen en gesprekken.

Het is mijn passie om een bijdrage te kunnen leveren in het verbetering- en groeiproces van mensen. Het zien van deze vooruitgang geeft mij de meeste voldoening.

‘Immers in deze tijd is het belangrijk om meer aandacht aan het innerlijk welzijn te besteden en daardoor weer de rust in onszelf te hervinden‘.

Mocht je eerst nadere uitleg willen van de verschillende behandelmethoden, dan is dat altijd mogelijk in een kosteloos voorgesprek. Zowel telefonisch als persoonlijk.

Spreekt mijn werkwijze je aan dan wil ik je graag persoonlijk ontmoeten en uitnodigen in mijn praktijk.

Warme groet,

Sylvie